102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembouilloneifruitgroenteknoflookmelknotenolijfolieparmezaanse kaaspeperrijstspinaziesuikeruivisvleeswaterzadenzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

pittige groentenlasagne

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, courgette, dille, knoflook, komijn, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, sojamelk, tomaten, tomatenpuree, ui en oregano

Keuken:
Javaans / Joods
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentelasagna

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, broodkruim, courgette, gele wortel, groentebouillon, knoflook, lasagnevellen, melk, mozzarella, olie, oregano, oude kaas, peper, prei, rode wortel, tijm, tomaat, ui, witte wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:

groentestrüdel

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, courgette, filodeeg, groene paprika, olijfolie, oude geraspte kaas, peper, rode paprika, sesamzaad, spinazie, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ratatouille met kaastopping

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, cheddar, courgette, dijonmosterd, gele paprika, knoflook, melk, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tomatenpuree, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Recept uit Italiaans koken:

Ratatouille met gebakken polenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, cheddar, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, oregano, paprika, polenta, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Marokkaans groentepakketje uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaten, courgette, courgette, eieren, flespompoen, groenten, knoflook, kruidenmix, olie, olijfolie, paprika, peper, pitten, pompoen, ras el hanout, rode paprika, rode uien, rozemarijn, tijm, knoflook, tijm, tomaten, uien, verse rozemarijn, vlees, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

NIEUW: Een Week Goed Eten thuis bezorgd

Ingrediënten:
amarant, andijvie, appels, aubergine, bananen, biet, bieten, boekweit, cashewnoten, courgette, curry, druiven, fruit, granen, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, meloen, noten, olie, peen, perzik, rijst, sla, sojasaus, tomaten, tomatensalsa, vis, zilvervliesrijst, zoete aardappel, zuidvruchten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, groente, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...