125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboneneifruitknoflookmelknotenolieolijfoliepeperpeterselieroomsjalottijmuivisvleeswaterwortelzadenzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Haverpasta met groente- en pureesaus

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, ei, eidooier, groentenbouillon, havermeel, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, trostomaat en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissformatini met groente - sformato di trota salmonata

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, b-tomaat, courgette, droge witte wijn, eierdooier, peper, prei, saffraan, slagroom, ui, verse bladpeterselie, viskoppen, wortel, worteltjes, zeeforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / groente / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met kaassaus

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, boter, courgette, diepvriessperziebonen, diepvriestuinbonen, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, sperziebonen, tuinbonen, verse basilicum en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Worteltjesterrine

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, courgette, eieren, groentebouillon, peper, sinaasappelschil, slagroom, suiker, worteltjes en zout

Soort:
groente / paté/terrine
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Roereieren met vegetarische garnering

Ingrediënten:
aardappelen, artisjokhart, asperges, aubergine, boter, champignons, courgette, eidooier, erwtjes, gegrilde tomaten, melk, peper, piperade, slagroom, tomatensaus, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Haal meer recepten op...