Recept uit De herenkookclub:
Erwtensoep met munt en croutons
- Ingrediënten:
- bloem, botersla, doperwten, kippenbouillon, munt, olie, roomboter, slagroom, ui en witbrood
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, groene kruiden, groentebouillon, ham, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: