Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsschotel met groenten
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De pastabijbel: