Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, basmatirijst, bloem, bouillon, cayennepeper, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, eidooier, gember, kaneel, kerrie, kip, knoflook, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: