Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij garnalen
- Ingrediënten:
- kippenbouillon, maïzena, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bouillon, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene paprika, knoflook, komkommer, lente-ui, olie, peper, rode paprika, sesamolie, sherry, sojaolie, sojasaus, taugé, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: