Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Runderstoofpot voor studenten
- Ingrediënten:
- bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, doorregen runderlappen, droge witte wijn, ei, ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, suiker, ui, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: