109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstbleekselderijbotercayennepepercitroencitroensapdroge witte wijneigroentegroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreitijmtomaatwaterwitte wijnzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rijst, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

zilte rijst in de romertopf

Ingrediënten:
bouillon, inktvis, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, prei, rijst, saffraandraadjes, scampi, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten en krab

Ingrediënten:
eieren, garnalen, koriander, krab, limoen, olijfolie, paprika, peper, sjalotjes, suiker, tomaat, water, wilde rijst, wortel en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse rijst met groente

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, peultjes, rijst, rode paprika, sperziebonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kastanjes

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, tamme kastanje, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst, basisrecept

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, shiitake, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kerrienoten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, graan, groente, kerriepoeder, laurierblad, maïsolie, olijfolie, pecannoot, peper, peterselie, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met spruitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, graan, groente, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, peterselie, spruiten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungbonen met rijst en winterwortel

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cayennepeper, garam masala, linzen, mungbonen, olijfolie, peper, saffraan, spliterwten, tomaten, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Wortelgroente met kurkuma en wilde rijst

Ingrediënten:
citroensap, cress, gele linzen, gember, knoflook, kurkumapoeder, olijfolie, pastinaak, peterseliewortel, rode biet, tijm, ui, wilde rijst, wit sesamzaad, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Orientaals
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Jamaican Jerk kip met rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, doperwten, ei, kippendijen, ui, boter, knoflook, komijn, maïs, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, olijfolie, specerijen, spekblokjes, lente-ui, ui, wortel, zilvervliesrijst en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met gedroogd fruit

Ingrediënten:
boter, gedroogde abrikoos, gedroogde appel, gedroogde cranberry's, gedroogde kersen, gedroogde mango, gedroogd fruit, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep met rijst - pansicia di novara

Ingrediënten:
barbera, bleekselderij, borlottibonen, olijfolie, rondkorrelige rijst, salami d'la duja, savooiekool, spek, tomaat, ui, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip met rijst - poule au riz

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, kippenorgaanvlees, langkorrelrijst, laurierblad, peper, plantaardige olie, poularde, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte bourgogne, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst met vissmaak - arroz a banda

Ingrediënten:
aioli, citroen, garnalen, gedroogde spaanse peper, heilbot, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel, prei, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, schelpen, tomaat, tomatenpuree, ui, verse marjolein, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, visafval, viskoppen, water, witvisfilet, wortel, zeeduivel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Haal meer recepten op...