Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonknoflookkorianderolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisjalotsuikertijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gegrilde forelfilets met sauce vierge

Ingrediënten:
boter, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Peulvruchtenburger met extra eiwit

Ingrediënten:
chilipoeder, ei, kikkererwten, kookvocht van peulvruchten, linzen, olijfolie, peper, rode bonen, sojavlokken, ui, witte boon, zout en zwarte bonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep met extra ingredienten

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, kool, pasta, plantaardige olie, rode nierbonen, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Crudites met olijfolie

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling en extra specerijen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gemalen kruidnagel, kaneel, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rozijnen, suiker, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Pinzomonio - Crudités met olijfolie

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Extra smakelijke stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddenstoel, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel, wortels en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:

Tempura van ui

Ingrediënten:
bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ui

Ingrediënten:
olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...