Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, gist, groente, knoflook, koriander, laurier, munt, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen: