Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsconsommé
- Ingrediënten:
- clarif, kalfsbotten, kalfsvlees, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, selderij, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, broccoli, brood, citroensap, courgette, gember, groente, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, pompoen, tomaat, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: