Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, laos, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Beproefd:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: