159 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapdressinggembergroentekikkererwtenknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstsojasausspecerijensuikeruivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zeesla

Ingrediënten:
chilivlokken, komkommer, kool, koriander, mayonaise, paprika, pinda's, rijstazijn, sojasaus, suiker, vegannaise, wakame, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Bijgerechten bij Nasi Kerabu

Ingrediënten:
basilicum, cekurblad, citroengras, daun kesum, daun maduk, daun renganga, daun salam, daun selum, komkommer, kool, koriander, kottu kala, limoenblaadjes, munt, navelkruid, selderijblad, sjalot, sla, sperziebonen, turmeriek, ulam kruidenmix, waterkers en wilde gemberknoppen

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega Pad Thai

Ingrediënten:
asperges, babymais, basilicum, bimi, chilivlokken, groenten, ei, koriander, limoenen, munt, olijfolie, paksoi, pinda’s, rijstnoedels, romaine sla, sesamolie, sjalotje, tamarindepasta, taugé, knoflook, zijdetofu, zoete chilisaus en zoutarme sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega pad thai recept - Food and Friends

Ingrediënten:
asperges, babymais, basilicum, bimi, chilivlokken, groenten, ei, koriander, limoenen, munt, olijfolie, paksoi, pinda’s, rijstnoedels, romaine sla, sesamolie, sjalotje, tamarindepasta, taugé, knoflook, zijdetofu, zoete chilisaus en zoutarme sojasaus

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Taco's Met Chipotle En Jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, hamburgers, cacao, edelgistvlokken, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, limoen, olijfolie, pekel, pikante saus, rode ui, rodewijnazijn, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rundergehaktsalade - laab nuea

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, galangapoeder, gemalen rode thaise chilipeper, groente, kha pon, kleefrijst, kool, kousenband, lente-ui, limoensap, moeraskool, nam pla, prik khee noo pon, rundergehakt, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Taco’s met chipotle en jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, cacao, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, olijfolie, paprika, limoen, pekel, pikante saus, plantaardige olie, rode ui, rodewijnazijn, sriracha, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Samp met erwten

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilibonen, chilivlokken, erwten, groenten, hominy, kidneybonen, knoflook, kool, koriander, limoentijm, nixtamal, peper, rode chilipeper, ui, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Afrikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Happy Pear: Pad Thai

Ingrediënten:
koriander, cashewnoten, gember, gele paprika, groenten, ingelegde gember, kokosmelk, limoen, noedels, oesterzwammen, olie, paksoi, rijst, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sesamzaad, sugar snaps, tamari, taugé en knoflook

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:

Falafel

Ingrediënten:
koriander, peterselie, cayennepeper, citroen, frituurolie, gedroogde kikkererwten, groenten, komijnpoeder, komkommer, korianderpoeder, kurkuma, lente-uitjes, pitabroodjes, tahin, bakpoeder en tomaten

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, groente, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Haal meer recepten op...