29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapcrème fraîcheeikalfsbouillonkalfsfondkalfsvleeskippenbouillonknoflooklaurierolijfoliepaneermeelpeperpeterselierijstrunderbouillonsjalottomaattomatenpureevleeswaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met paddenstoelen en kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge sherry, kalfslever, kippenbouillon, pastadeeg, peper, shiitake, sjalot, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met uiencompote en salie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, droge witte wijn, kalfslever, kippenfond, laurier, peper, salie, sherryazijn, tafelsuiker, ui, witte wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Ossenhaas, lever & bacon

Ingrediënten:
aardappel, ale, bacon, bier, bloem, bramenjam, citroentijm, engelse mosterdpoeder, kalfslever, kippenbouillon, melk, olijfolie, ontbijtspek, ossenhaas, rode ui, rozemarijn, spruitjes en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Broodje Kroket

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, bloem, bouillon, dijonmosterd, eieren, boter, kalfsvlees, kruidnagels, laurierblaadje, nootmuskaat, panko, peperkorrels, peterselie, roomboter en sjalotje

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Veau Marengo

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Franse kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons, cognac, bladpeterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, slagroom, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, rijst, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, broodkruim, ei, gelatine, kalfsbouillon, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, melk, mosterd, bladpeterselie, sjalot en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Nierbroodje

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, frituurvet, kalf, madeira, paneermeel, tomaat, ui en worcestersaus

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees miroton

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, olijfolie, peterselie, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfshart in saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfshart, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, tomaat, ui, vlees, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...