Recept uit Turkse kookkunst:
Patlicanli kuzu kebabi - Lamsvlees-aubergine aan de spies
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, lamsvlees, paprika, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, lamsgehakt, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, tofu, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: