207 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelamandelspijsbasterdsuikercitroencitroensapcitroenschilcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerfruitgriekse yoghurtkaneelkristalsuikermelkolijfoliepoedersuikerslagroomsuikerwalnotenwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Lekkernijen met bloem

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenen, eieren, kokosbloesemsuiker, rijststroop, roomboter en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zandtaartjes

Ingrediënten:
bakpoeder, witte basterdsuiker, citroenzest, roomboter en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Bosbessen-karnemelktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbessen, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, nootmuskaat en rietsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Vineyard cake (aka Cleopatra cake)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, muscat beaume de venise, pitloze rode druif, sinaasappelrasp en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Honingtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, honing, kaneelpoeder, poedersuiker en rozemarijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Perencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kardemom, kookroom, nootmuskaat, peer en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Madeira cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne witte suiker, gekonfijte citroen, gekonfijte citroenschil en gekonfijte vruchten

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:

Biscotti met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Cake met gekarameliseerde nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, mascarponeroom, melk, nectarine en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Walnotentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne tafelsuiker, rum en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Taartbodem voor flaó

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Mutzenmandeln - Amandelmutsjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, frituurvet, poedersuiker en vanillepeul

Keuken:
Duits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerst-koekkransjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, eidooier, kristalsuiker, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Citroenmuffins met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...