Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroen, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: