Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Gestoofde fazant
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, haas, hertenvlees, konijn, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: