30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouillonchilipeperdonkere sojasauseigemberketjap manisknoflooklente-uilichte sojasausmaïzenaolijfoliepeperrijstazijnrijstwijnsesamoliesesamzaadsuikervarkensgehaktwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Wontons

Ingrediënten:
bamboescheuten, basterdsuiker, bloem, bosui, gedroogde chinese paddestoelen, kleine gepelde garnalen, margarine, mosterd, mosterdpoeder, peper, rijstazijn, schouderkarbonades, sesamolie, sherry, sojasaus, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Broodjes Met Linzensaus

Ingrediënten:
bloem, groentebouillon, knoflook, linzen, olijfolie, paprikapoeder, peper, sherryazijn, sojasaus, tijm, ui, volkorenbroodjes, water en zout

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

San si juan - Boeddhistische vegetarische tofoerollen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bakzout, bamboescheuten, bloem, chinkiangazijn, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gedroogde tofuvellen, gekruide stevige tofu, gember, gerookte stevige tofu, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Chili Lente Uipannenkoeken Met Sojadip

Ingrediënten:
chilipeper, bloem, gedroogde chilivlokken, sesamzaad, groene chilipepers, ei, knoflook, water, lente-ui, olie, pannenkoeken, rijstazijn, sojasaus, zout en versgemalen zwarte peper

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Pasteitjes met ragout van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eekhoorntjesbrood, eidooier, gemalen amandelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, roomboter, sjalot, sojasaus, water en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Antilliaanse Pastechi

Ingrediënten:
bloem, deeg, ei, gehakt, paprika, peper en zout, rietsuiker, rood pepertje, rozijnen, sojasaus, ui, water, bakpoeder, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Groene dumplings met varkensgehakt

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, diepvriesspinazie, donkere sojasaus, witte peper, water, kristalsuiker, lichte sojasaus, maïzena, natriumbicarbonaat, paprika's, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, varkensgehakt, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ansjovis-dumplings

Ingrediënten:
ansjovis, bosuien, chinese kool, ei, bloem, gemberwortel, water, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, shaoxing-rijstwijn, shiitake, sojasaus, wortel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met saus

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bloem, ei, eiwit, garnalen, hollandse garnaal, ketjap benteng asin, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, sliertsjalot, varkensgehakt, voorjaarsui, water, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Zoetzuur stoofpotje van bloemstuk

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, groene paprika, olie, knoflook, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, varkensschouder, water, zoete sojasaus en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Okonomiyaki

Ingrediënten:
bosui, gember, eieren, bloem, gember, wortel, honing, japanse sojasaus, kool, maïzena, mayonaise, mirin, noedels, nori, olie, rijstazijn, sriracha saus, taart, water, witte kool en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Haal meer recepten op...