20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselbakpoedercitroencitroensapeieidooiereiwitgehaktgriekse yoghurtgrof zeezouthavermoutvlokkenkaneelkaneelpoederkarnemelkmelknootmuskaatpoedersuikerslagroomsuikervloeibare honingwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Frambozen met crème in wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, frambozen, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kirsch, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Pompoentaart Metsesam En Labneh

Ingrediënten:
eidooier, bloem, sesamzaad, poedersuiker, granaatappelmelasse, honing, labneh, boter, pompoen, sesamzaad, tahin en yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Quatre - quarts à la poire et aux dates

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, dadels zonder pit, eieren, boter, gehakt, gele rozijnen, honing, kaneelpoeder, kersen, kristalsuiker, peer, pistachenoten, rum, vanillestokjes en yoghurt

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:

Mueslicrumble

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, cognac, custardvla, donkere basterdsuiker, gedroogde vruchtjes, noten, handappel, havermoutvlokken, honing, kaneel, moesappel, nootmuskaat, rietsuiker, roomijs, sinaasappel, sleedoornjenever, stemgember en yoghurt

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Lichter volkoren sodabrood

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, honing, karnemelk, natriumbicarbonaat, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:

Baklava

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroensap, ei, honing, pistachenoten, suiker, walnoten, water en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Revani

Ingrediënten:
bakpoeder, bosbessen, citroen, eieren, bloem, boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, semolina en vloeibare honing

Keuken:
Turks
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans