Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, groente, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: