Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, gember, groente, knoflook, koriander, lente-ui, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, sjalot, sojasaus, suiker, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: