Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, fruit, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peperkorrel, peterselie, prei, pure chocolade, rozemarijn, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier: