Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, ei, groente, ketjap, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, peper, prei, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken: