184 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieeigroenteketjapketjap manisknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasauslimoenoliepeperpreisesamoliesesamzaadsuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Biefstuk met taugé

Ingrediënten:
biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide taugé - sajoer toemis taugé

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, kip, knoflook, laos, sambal oelek, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met taugé

Ingrediënten:
chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, taugé en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met taugé

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, taugé, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met garnalen en taugé - tahoe goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, garnalen, hollandse garnalen, ketjap benteng asin, knoflookpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, tahoe, taugé, verse koriander, verse peterselie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / soja
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Noedelsoep voor hunkeraars

Ingrediënten:
baby-paksoi, dashi, donkerbruine basterdsuiker, gember, kippenbouillon, koriander, shiitake, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, taugé en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met zoete, pittige groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, daikon, gember, knoflook, limoen, palmsuiker, pruimensaus, rijstmie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, thaise vissaus, verse koriander, witte kool en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise mie met chinees bieslook

Ingrediënten:
gember, groene peper, knoflook, knoflookbieslook, pinda, quorn, rijstmie, sojasaus, tahoe, taugé, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...