Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, citroensap, fruit, gember, gula djawa, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, laos, limoensap, lombok, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, santen, trassi, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: