Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, gedroogde munt, gele ui, groentebouillon, kaneel, knoflook, krenten, kruiden, munt, olie, peper, peterselie, piment, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: