13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercalasparrarijstcitroendroge witte wijneigarnaalgroene paprikaknoflookknoflookmayonaisenoorse garnalenolijfoliepeperpijlinktvispreisjalotspaanse uitomaatuiwitte wijnzeeduivelfiletzeekatzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Visravioli met schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, inktvis, knoflook, mossel, octopus, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rogvleugel, tomaat, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, noedels, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Dumplings met garnalenvulling

Ingrediënten:
bosui, garnalen, gemberrasp, peterselie, sojasaus, visbouillon en wontonvellen

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, olijfolie, spaghetti, ui, visbouillon, witte wijn, wortel en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderijhart, boter, citroen, fusilli, knoflook, olijfolie, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tonnarelli met mul, linzen uit castelluccio en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, castelluccio-linzen, puy-linzen, mul, red snapper, rode chilipeper, tomaat, tonnarelli, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Birmaanse vissoep met rijststokjes

Ingrediënten:
bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Txangurro-ravioli

Ingrediënten:
boter, ei, zoet gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Fideuà casta diva - Fideus met zeebanket, spinazie en venkel

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, fideo, garnalen, groene paprika, garnaal, knoflook, laurier, mulfilet, nora paprika, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, rode visbouillon, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, ui, venkelgroen, vis, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeekat en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles