Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloemboterciabattacitroencitroensapeiextra vierge olijfolieknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uistokbroodtijmtomaatuiwaterwitbroodzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:

Fettunta - Brood met olijfolie

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, knoflook en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Broodsalade met tomaten en olijfolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, extra vierge olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Tzatziki met brood

Ingrediënten:
griekse yoghurt, komkommer, olijfolie, knoflook, turks brood en verse dille

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kasseler brood

Ingrediënten:
ananas, boter, bruinbrood, cocktailkers, kasseler rib, olie, peper, volkorenbrood, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / azijn
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boerenkaas met brood

Ingrediënten:
azijn, boter, goudse boerenkaas, kummel, olie, peper, roggebrood, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met vegiflette

Ingrediënten:
aardappels, brood, crème fraîche, kaas, koolzaadolie, olijfolie, radicchio, slagroom, witlof, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hartig paleo brood

Ingrediënten:
amandelmeel, brood, chiazaad, eieren, feta, groene olijven, kaas, kokosolie, water, lijnzaad, meel, olie, olijven, pitten, pompoenpitten, sesamzaad, tomaten, water, water, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Klipvispuree op geroosterd brood

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vierge olijfolie, gezouten gedroogde kabeljauw, knoflook, kruimige aardappel, melk, peper, bladpeterselie, stokbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Ribolitta - Brood en bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde cannellinibonen, knoflook, palmkool, rode ui, rozemarijn, savooiekool, tomatenpuree, toscaan brood, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Duif op geroosterd brood

Ingrediënten:
duif, groentebouillon, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, olijven, rode wijn, rozemarijn, salie en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...