Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Rucola met kalfsvlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, olijfolie, peper, robiola, rucola en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisdressing, artisjok, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, ciabatta, citroen, citroensap, coppa, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, mortadella, mozzarella, parmaham, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, prosciutto, rode ui, sla, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: