Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gekookte ham, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Kooktechnieken:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: