Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Gebakken koolvis met sesamkorst
- Ingrediënten:
- bloem, ei, koolvis, melk, olie, paneermeel, peper, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, belegen kaas, boter, ei, eidooier, frituurolie, gekookte ham, groentebouillon, knoflook, meel, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pasta, peper, plantaardige olie, sesamzaad, suiker, ui, volle melk, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wateetons:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier: