Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Passatelli in brodo
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, groentebouillon, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, ei, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek: