Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gruyère, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken: