Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gegrilde oesters met selderij
- Ingrediënten:
- appel, boter, champignons, oesters, room, selderij, selderijblad en spek
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, champignon, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: