22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelazijnbimibladspinaziebloemchilisausgemberhoningknoflookkomkommerlichte sojasauslimoenmirinoliepaksoipeperpeultjesplantaardige olierijstazijnrode uisesamolietamaritaugézout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel 1 notitie

Recept uit Simpel:

Varkensvlees met gember, bosui en aubergine

Ingrediënten:
arachideolie, aubergines, bosuien, donkere sojasaus, gember, geroosterde zoute pindas, groene chilipeper, ketjap manis, knoflook, koriander, mirin, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad en varkensgehakt

Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Varkenshaasjes in fillodeeg

Ingrediënten:
arachideolie, boter, filodeeg, honing, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, margarine, olijfolie, sesamolie, sesamzaad, varkenshaas, verse koriander en vijfkruidenpoeder

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolettisalade met zoete sesam

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, bimi, broccoletti, haricots verts, honing, knoflook, koriander, mirin, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari, water en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Broccoletti met zoete tahin

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, broccoli, haricots verts, honing, knoflook, koriander, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Ducky rolls

Ingrediënten:
arachideolie, chilivlokken, chinese kool, eendenborst, eiwit, sesamzaad, koriander, lente-uitjes, lichte sojasaus, loempiavellen, peper, maïzena, vijfkruidenpoeder, wortels en zout

Soort:
wild en gevogelte / hartige hapjes
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Warme glasnoedels met edamameboontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, edamameboontjes, fijn zeezout, gember, glasnoedels, knoflook, koriander, laos, limoensap, munt, palmsuiker, rode chilipeper, sesamzaad, tamari, tamarindepulp, zonnebloemolie en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoomde zeebaars met zwarte-bonensaus

Ingrediënten:
bosui, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, geroosterde sesamolie, medium sherry, paksoi, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, verse koriander en zeebaars

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / feestdagen
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Geroerbakte kipfilet met sesam en honing

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, chinese broccoli, gemberwortel, kipfilet, koriander, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en vloeibare honing

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes

Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:

Zeebaars met zaden en noten

Ingrediënten:
amandelen, banyulsazijn, bloem, cayennepeper, citroensap, dragon, favabonen, fingerling-aardappelen, hazelnoten, kerstomaat, koriander, munt, olie, parelui, room, sesamzaad, sherryazijn, sojasaus, zeebaarsfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch / Frans / Internationaal
Soort:
vis / paddenstoelen
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

sballen met sesam & koriandersalsa

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, ketjap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sesamzaad en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Happy Pear: Pad Thai

Ingrediënten:
koriander, cashewnoten, gember, gele paprika, groenten, ingelegde gember, kokosmelk, limoen, noedels, oesterzwammen, olie, paksoi, rijst, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sesamzaad, sugar snaps, tamari, taugé en knoflook