65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliedonkere sesamoliedruivenpitolieeigembergroentebouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïsoliemaïzenaneutrale olieoliepeperpreisesamzaadsojasausstevige tofusuikeruiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kokosgroente met tofu

Ingrediënten:
chilipeper, gember, gerookte tofu, kokosmelk, lichte sojasaus, olie, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte sperziebonen met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, sperziebonen, stamslabonen, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte wortel met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veggie in 30 minuten:

Knapperige tofu met noedels en hoisinsaus in een slablad

Ingrediënten:
maïzena, glasnoedels, hoisinsaus, pinda’s, plantaardige olie, romaanse sla, sesamolie, srirachasaus, sugar snaps, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Couscoussalade

Ingrediënten:
couscous, druiven, sinaasappelsap, gedroogde dille, groentebouillonpoeder, olie, peper, radicchio, honing, tofu, tuinkers, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Avocado-tofoe-tempoera in misosoep met soba

Ingrediënten:
avocado, chinese tofoe, eidooier, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, misobouillon, patentbloem, plantaardige olie, sake, sobanoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met rijstcake

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, rijstcake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met glasmie

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, glasmie, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Koude sesam- of pindanoedels

Ingrediënten:
azijn, eiermie, gember, komkommer, lente ui, linguine, pindakaas, rijstwijnazijn, sesamolie, sojabonen, sojasaus, suiker, tabasco, tahin, tempeh, tofu, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...