Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: