Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, rode paprika, sesamolie, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: