Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Tagliatelle met zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte zalm, slagroom, tagliatelle en whisky
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, room, roomkaas, sjalot, tabasco, ui, vis, visbouillon, water, whisky, witte wijn, worcestersaus, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit de snelle keuken: