Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eidooier, eiwit, gehakt, kalfsfond, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spinazie, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, wortel, zwarte truffel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: