Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, citroen, citroensap, curry, ei, gember, groente, kaneel, knoflook, koriander, linzen, noten, olie, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode paprika, ui, vlees, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek: