130 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcitroensapeidooiergemberknoflookmelkolieolijfoliepaddestoelpaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotsojasaussuikertijmuiwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, citroensap, ei, melk, paddestoel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Misosoep Met Gefrituurde Tofoe, Ei En Edamamebonen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, babyspinazie, bouillon, chilipeper, chinese kool, eieren, fruit, furikake, sesamzaad, kaneel, knoflook, water, kruidnagel, maïzena, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, shiitakes, shiso, sojabonen, szechuanpeper, zout, tofu, venkelzaad, versgemalen zwarte peper, vijfkruidenpoeder, witte misopasta en zeewier

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Regenboogsalade

Ingrediënten:
dressing voor regenboogsalade, ei, gedroogde chinese champignons, komkommer, lente-uien, maïsolie, rode paprika, sojaolie, taugé, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gebakken rijst uit Yangzhou met sojasaus

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, chinese sojasaus, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, garnaal, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Authentieke gebakken rijst uit Yangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper, zeekomkommer, zoetwatergarnalen, zoetwaterkrab en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Yang zhou chao fan - Gebakken rijst uit Yangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, garnaal, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Song sao yu geng - Dikke vissoep van mevrouw Song

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, chinkiangazijn, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, magere chinese rauwe ham, magere spaanse rauwe ham, reuzel, shaoxingwijn, water, witte peper, zeebaars en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met paddestoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, shiitake, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstomelet

Ingrediënten:
boter, ei, kippenbout, melk, shiitake, tomatenketchup, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht met geroosterde paddestoelen

Ingrediënten:
biet, champignons, citroensap, dille, druivenpitolie, ei, maïsolie, nieuwe aardappel, portobello, shiitake, witte ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pi Pa Tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, char-siu, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde chinese champignons, gember, ham, inweekwater van gedroogde champignons, knoflook, lente-uien, maïsolie, oestersaus, sojaolie, tahoe, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Chinese scherpzure soep

Ingrediënten:
anijspoeder, augurk, bouillon, citroensap, ei, gedroogde chinese champignons, knoflook, mager varkensvlees, maïzena, sherry, sjalot, sojasaus, tahoe, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...