Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Alles over kool:
Brunch / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Dressings en marinades:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: