79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoazijnbotercitroencitroensapcourgetteextra vierge olijfoliekerstomaatknoflookmosterdolijfoliepeperpeterselierode uisjalotslasojasaussuikertijmtomaatvloeibare honingwalnotenwaterzachte geitenkaaszout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Honing-knoflookvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gegrilleerde witlof met honing en slakken

Ingrediënten:
aalbessenwijn, appelbalsamico, boter, bruine boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, honing, knoflook, lievevrouwebedstro, sjalot, slakken, stengelui, tijm, water, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoenpitten, rode uien, honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Lekker vegetarisch:

Tomatensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kerstomaat, lente-uien, olie, peterselie, honing, 
zout en peper en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mediterrane sla

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, honing, mayonaise, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, groene asperge, honing, kerstomaat, kidneybonen, courgette, rode paprika, rode ui, verse basilicum, oregano, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Geglaceerde koteletten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, groene asperge, honing, kerstomaat, knoflook, lamskotelet, lasagnevellen, lente-ui, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper en rozemarijn

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Lamslolly's

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basmatirijst, citroen, doperwten, garam masala, gember, honing, kokosmelk, koriander, kormapasta, kruidnagel, lamskotelet, lente-ui, olijfolie, papadums, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rode splitlinzen, yoghurt en zilvervliesrijst

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Gegrild groentetaartje van Bunte Bentheimer ham

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bunte bentheimer rauwe ham, courgette, franse mosterd, groene paprika, honing, kerstomaat, knoflook, krulsla, notenolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Wortel Tomatenschotel

Ingrediënten:
gemalen koriander, lente-ui, olijfolie, pijnboompitten, pul biber, honing, tomaatjes, tomaten, witte balsamicoazijn, wortels en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...