Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Chinese honngkip
- Ingrediënten:
- bloem, bosui, citroensap, gemberwortel, kipfilet, maïzena, sojasaus, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, azijn, bakpoeder, bot, donkere sojasaus, ei, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, olie, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, suiker, ui, varkensgehakt, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: