Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, boter, citroen, fruit, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, munt, peper, peterselie, rode ui, sjalot, sojasaus, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Recept van Es' Factory:
Recept van Patesserie:
Recept van What's that smell:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Amuse / diner / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: