247 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenolieolijfolieossenhaaspeperrunderbouillonrundvleessuikertijmtomaatuivisvleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvleessalade - lesso in insalata

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, ei, rundvlees, groene peperkorrels, rundvlees, kappertjes, lente ui, olijfolie, rodewijnazijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Beef wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, ganzenleverpastei, kervel, ossenhaas, peper, peterselie, selderij, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
biefstuk, bloem, champignons, crème fraîche, peterselie, ossenhaas, paprikapoeder, knoflook, tomatenpuree, uien, water en wodka

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
biefstuk, bloem, champignons, crème fraîche, peterselie, ossenhaas, paprikapoeder, knoflook, tomatenpuree, uien, water en wodka

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gestoomd rundvlees op boerenwijze

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, ingemaakte sichuan groente, koriander, lente-uien, maïsolie, marinade voor gestoomd rundvlees, peterselie, ribstuk, rosbief, runderlende, sojaolie en wolkenoren

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Erwtensoep

Ingrediënten:
foelie, kalf, kruidnagel, laurier, lavaswortel, peterselie, peterseliewortel, prei, rund, selderijblad, selderijknol, spliterwten, spruitjes, ui, varken, winterwortel en worcestersaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Pasta met sous-vide ossenstaart

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...