Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Veal Stock
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Noma:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: