Recept uit Keukenlab:
Marinade voor fajitas
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout
- Keuken:
- Tex-mex
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroengras, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente-ui, limoen, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, ui, vissaus, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Gemüse! :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Noedels: