Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Confit van eend op zijn italiaans
- Ingrediënten:
- eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, gedroogde jeneverbessen, laurier, peperkorrels, rozemarijn, sinaasappel en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit California Dreamin':
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Home made:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro: